zondag 14 april 2013

Publix,Seaworld,Denny’s, Aquatica, Prime, Dollar Tree en weer Denny’s.

 

Vanmorgen.. ofwel.. vannacht was ik al om 2 uur wakker.. klaar wakker.. nog proberen te slapen… maar ging niet meer.. welke jurk zal ik aan doen?.. en ik had eigenlijk al honger..Om 3 uur er al uit en verder mijn koffer uitgepakt.. daarna zitten internetten en douche… hehe om 6 uur konden we eindelijk naar de kantine.. ontbijten. En dat ziet er weer goed vertrouwd uit. Gebakken eieren, wafels, spek, fruit, gekookte eieren, 3 verschillende soorten sterkte koffie. Thee of appelsap of  whatever.. Keuze is reuze. Daarna dus nog even hyperttt rond gelopen en naar de Publex gereden met onze versierde usafun ; ) auto.. staat nog geen 1000 kilometer op onze teller.

P1030467 (Kopie)

Even naar de Publix gereden want er is verder nog niks open..daar al wat souvenirs gekocht.. Is pas 6.30 uur..

P1030468 (Kopie)

Nou, na wat winkelen op naar Seaworld.. totaal niet druk en we konden hem preferred (vooraan) neer zetten.

Gelijk Manta gedaan.. deze achtbaan hang je dus in en gaat over zijn kop.. en zat maar half vol.. daarna gelijk Kraken achtbaan gedaan ook gewoon uitkiezen waar je wilt gaan zitten..

P1030501 (Kopie)P1030469 (Kopie)P1030476 (Kopie)

Daarna de beste show gezien die er is.. PETS AHOY.. Met dieren.. ik zit dan mee te gillen en krijg een brok in mijn keel.. ik moest bijna huilen.. ik vind dat zo’n geweldige show.. ken natuurlijk de show helemaal van buiten maar zit met open mond te kijken.. geweldig gewoon. Wat die katten en honden kunnen.. gewoon geweldig.. en dan mis ik natuurlijk mijn meisjes heel heel erg.. x

P1030497 (Kopie)P1030495 (Kopie)P1030494 (Kopie)P1030489 (Kopie)

Seaworld is echt een geweldig park. Veel dieren en veel te zien. Met zeekoeien, en vissen enz enz.ge kekt mar..

P1030500 (Kopie)P1030498 (Kopie)P1030488 (Kopie)P1030486 (Kopie)P1030474 (Kopie)P1030475 (Kopie)P1030481 (Kopie)P1030484 (Kopie)

Maar ja, winkelen kan je er natuurlijk ook.. en dat doen we natuurlijk ook!

P1030478 (Kopie)P1030479 (Kopie)P1030472 (Kopie)

En zeg maar Bye Bye Seaworld.. we gaan wat eten bij Denny’s..

Nadat we wat gegeten hadden kunnen we niet meer tegen de warmte.. het is echt rond de 30 graden en dat zijn wij niet gewend van de kou in Nederland… dus wat doe je dan.. ZWEMMEN. We hebben een jaarkaart van Seaworld en Aquatica en Busch Gardens dus we gaan zwemmen bij het zwempark Aquatica.. ook weer niet druk en kunnen de auto weer voor de ingang neerzetten.. en dat voor een zaterdag… geweldig!

IMGP0035 (Kopie)IMGP0053 (Kopie)IMGP0060 (Kopie)IMGP0054 (Kopie)

Aquatica is een ander soort zwempark dan een zwempark dan van Disneyworld.. Hier gebruiken ze wat meer kleuren en ik zelf geef meer de voorkeur aan de zwemparken van Disneyworld. Maar deze ligt om de hoek van Seaworld en .. zwempark is zwempark.. en ze hebben hier ook een lazy riverttt.. en ook een sneller ‘lazy’ rivertt die echt super gaaf is.. ik vind dit waterpark ook wel erg leuk.. maar waterpark van disney ga je meer heen voor de rust.. dit vind ik allemaal wat ‘schreeuweriger’.. gelukkig geen schreeuwerige kids.. hahaha opzouten.. onee, zout is in de zee.. we zitten bij de waterparken.. hahaha GRAPJE.. voordat er weer commentaar komt.. hahaha ; )

IMGP0051 (Kopie) IMGP0050 (Kopie)IMGP0049 (Kopie)IMGP0034 (Kopie)

Hier dus de snelle lazy river die is echt lache.. je verzuipt zowat… maar is echt lache.! zie filmpje.. is echt leuk!!! Leukste is dus met een vest aan om te zwemmen want dan drijf je.. maar de mijne was iets te groot.. hahhha ik hing er in.. blijf maar lekker hangen.. kleine wasjes grote wasjes.. hahaha

IMGP0048 (Kopie)IMGP0047 (Kopie)IMGP0046 (Kopie)IMGP0043 (Kopie)IMGP0041 (Kopie)IMGP0037 (Kopie)IMGP0036 (Kopie)     

Aquatica.Lache joh.. verzuip bijna..

Nou.. na flink wat water gedronken te hebben waren we kapot… en.. ik wilde wel ff winkelen.. Dus naar Prime gereden en daar naar de Disney outlet store gegaan.. En doorgereden naar de Dollar tree.. mijn favoriete winkel.. hahahahhaa alles 1 dollar.. geweldig.

We hadden weer honger.. en weer gegeten bij Denny’s.. en nu dood en doodmoe..Dus nu snel deze blog gemaakt en slapen.. ik ben zo moe.. Morgen willen we naar Busch gardens maar we zien wel wat we doen.. alles kan en niks hoeft.. hahahah ik heb al een blaar onder mijn voet.. met natte voeten in mijn schoenen.. maar gewoon lopen kreng.. hahahah Groetjes en dankjewel voor het meelezen.. groetjes van Peppie en Kokkie.. tuutuut..

 

 

12 opmerkingen:

 1. Mooi weer een Topdag en van vroeg tot laat helemaal benut.
  Hou dit vol

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat was een lekkere volle dag, leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk die lazy river, heimwee ...... en je mag best iets zeggen over schreeuwende kids, heb ze zelf ook maar als ze gaan schreeuwen gaan ze 5 minuten onder water, grijns.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie foto's en erg grappig filmpje weer , ja weer is beter dn hier, koud is het niet maar de zon zie ik ook nog niet, vanmiddag zeggen ze....zwem ze daar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha leuke blog! Heerlijke eerste dag, en niet zo gek dat je moe was na zo'n kort nachtje.
  En het weer, heerlijk!!!!
  Pets Ahoy vond ik ook geweldig, ook sommige dingen met een brok in mijn keel bekeken. Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lekker dat het zo rustig was in Seaworld, volop genieten!! leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was een eerste dag volop genieten, leuk geschreven en mooie foto's. ben benieuwd naar morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou als jullie vannacht niet hebben kunnen slapen! De dag is wel optimaal benut zo! Nog veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou eindelijk lag je dan in de lazy river.......ik heb dit waterpark nog nooit bezocht, wel de andere 2 van Disney. Heeft deze ook glijbanen waarbij je met een band af moet? Film eens wat meer ;-) dan kunnen we de keuze maken of we Aquatica bij Seaworld nemen of naar Typhoon Lagoon gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's zeg, Seaworld is een heel mooi park. Waterpark zijn wij nog steeds niet geweest in Orlando.
  Wordt tijd zo te zien!! Veel plezier nog

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij hebben ook leuke herinneringen aan Aquatica. En zo te zien hebben jullie het ook prima naar jullie zin daar :)

  BeantwoordenVerwijderen