zaterdag 13 april 2013

Vertrokken

Pfffffffffff wat was het vroeg gisteren, normaal sta ik dan niet graag op om naar mijn werk te gaan. Maar nu is het een uitzondering op de regel.

We waren lekker op tijd op Schiphol, en direct naar de incheck balie van British Airways gelopen, aangezien we al thuis online hadden ingecheckt, duurde de procedure nog geen 5 minuten. Dus daarna direct door de Douane en iets gaan drinken bij Starbucks. Daarna naar de gate,en om 10.30 uur konden we aan boord. De eerste vlucht was kort…. zo kort dat we om 11.15 uur vertrokken, en ook om 11.15 uur aankwamen, hahahaha !!!

P1030465

Op Gatwick aangekomen, moesten we eerst een flink stuk lopen, maar alles voorliep daar heel rustig en relaxed, nergens hoeven wachten enzo.

De vlucht naar Orlando verliep ook prima, we hadden prima stoelen, en aangezien het vliegtuig helemaal niet vol zat, hadden we ieder 1 1/2 stoel, was wel fijn want het inklap tafeltje werd gebruikt om onze laptop en tablet op te zetten,om zo lekker tv te kijken. Want het is niks fijners dan je eigen film en series te bekijken. Eten en drinken bij British Airways was echt uitstekend, heel aardig personeel, en naar mijn idee ook meer beenruimte dan bij United. Vlucht duurde lang, maar ja… dat moet je er voor over hebben. Uiteindelijk kwam de touch-down op Orlando Int. Airport, snel het vliegtuig uit, en “rennend”  richting Immigration. Pffffff wat was het daar druk, je kon wel zien dat er wordt bezuinigd, wel zeker 1 uur staan wachten, maar eenmaal aan de beurt duurde het geen 5 minuten. Daarna koffer op gehaald,  en nu komt voor ons het rare…. koffer hoefde we niet meer in te leveren, geen nieuwe controle (dus geen schoenen uit en zo) maar direct naar de monorail, en naar Alamo, daar was het ook niet druk, ze deden weer geen moeite voor upgrades enzo, dus snel naar de parking-lot, en een mooie rode Golf 5 uitgekozen, en op weg naar Hampton Inn.

Daar werden we hartelijk ontvangen, en kregen onze roomkey mee, eerst heel snel wat spullen uit onze koffers geflikkerd, en snel iets gaan eten bij Burger King, aangezien ik (Richard) in het vliegtuig een sandwich met kip en mayonaise kreeg, en ik geen mayonaise lust, moets ik dit voorbij laten gaan. Dus bij Burger King iets gegeten, en daar hebben ze tegenwoordig geweldig leuke drankautomaten staan, met heel veel keuze, en heel veel aparte smaakjes, echt lache.

P1030466 (Kopie)

Toen we uitgegeten waren kwamen we de man met de hamer tegen, niet MC Hammer maar echt de moker, dus terug naar het hotel, nog effe internet aangesloten en alles, en lekker gaan slapen. We zullen morgen wel heul vroeg wakker zijn, maar dat maakt ons niks uit. Die grusse

10 opmerkingen:

 1. Oooh heerlijk, julie zijn er al!! Heel veel plezier, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weer een mooi verhaal
  en geniet van de vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is allemaal mooi soepel verlopen dus nu kan het grote genieten beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie blog gevonden via het Florida forum! Leuk, want ook wij zijn op 12/4 vertrokken richting Florida! (Christ en Judith op reis : www.christenjudithopreis.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van jullie vakantie!!!!
  Vele groetjes Eveline (Facebook)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. drukke eerste dag dus maar dan kan het nu ook echt beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eindelijk zijn jullie er dan :-) Nu snel aan het tijdsverschil wennen en volop genieten.

  BeantwoordenVerwijderen