vrijdag 26 april 2013

Disney Hollywood studio’s, Mac Donalds,Disney Magic Kingdom en Texas Roadhouse.

 

Gisteravond begon het met migraine.. vanmorgen laat opgestaan want migraine was nog niet over.. wat medicijnen ingenomen en langzaam ging het weg. Nog een tijdje blijven liggen, Richard kwam ontbijt op bed brengen en daarna alles rustig aan gedaan en zitten bedenken wat we wilde gaan doen. Dat bleek voor ons alle twee Disney Hollywood studio’s wel te zijn, met de leuke entertainment op straat.

P1040204 (Kopie) 21146_10151537814263186_970942706_n417903_10151537885453186_617398823_nP1040207 (Kopie)

Daarna lekker gegeten bij de Mac en op naar Disney Magic Kingdom. Met onze diamond parking pas konden we onze auto lekker vooraan zetten.. dat is toch wel erg fijn. Even naar Pooh the ride.. dat hadden we nog niet gedaan.. schande eigenlijk..

P1040212 (Kopie)P1040221 (Kopie)P1040225 (Kopie)P1040229 (Kopie)P1040236 (Kopie)P1040239 (Kopie)P1040240 (Kopie)P1040241 (Kopie)

Nog even sfeer gesnoven want het duurt helaas weer 4 maanden voordat we pas weer terug kunnen naar dit park..

Nog de nieuwe interactieve show van Belle en het beest gedaan.. is erg grappig.. publiek ‘moet’ mee doen met de show.. erg komisch.. echt iets voor Chantal om mee te doen : ).

P1040242 (Kopie)P1040246 (Kopie)P1040250 (Kopie)

Nou, tijd om het park te verlaten.. bye Magic kingdom..tot 7 sept.. dan komen we weer terug naar Orlando USA.

P1040252 (Kopie)

Onderweg toen we naar Texas roadhouse gingen om ons laatste avondmaal te nuttigen kwamen een auto tegen met een sticker “Moon”.. hee Monica.. die noemen we ook Moon.. dus wij achtervolgen maar hij ging naar de mac drive.. dus wij gingen er achter staan en hebben er even een foto van gemaakt.. hahaha gewoon leuk.. hahhha

P1040253 (Kopie)

Daarna heerlijk gegeten bij Texas Roadhouse. Ligt nu een eindje uit onze buurt, straks in september zitten we er met ons appartement meer in de buurt dus is het makkelijker om te gaan eten.. Heerlijk onze laatste avondmaal in Orlando op..

P1040254 (Kopie)P1040255 (Kopie)P1040256 (Kopie)

Morgen hoeven we pas laat op het vliegveld te zijn. Dus we hebben nog een dag te besteden.. maar om in Nederland aan de blog te werken vind ik altijd mosterd naar de maaltijd.. Ik vind dat je gewoon op de dag zelf de blog moet bijhouden.. daarom hebben we ook samen besloten dat we in september geen blog gaan bijhouden. Want net als gister dan voel ik me niet lekker maar vind ik toch dat ik even de blog moet bijhouden, want als je iets doet, moet je het goed doen.. en geen halve bak of na een paar dagen. Goed werk afleveren, dat zijn we gewend..Knipogende emoticonHet is niet interessant om te weten wat we een paar weken geleden in Orlando hebben gedaan.. Ook niet voor ons zelf. We merken ook dat er echt veel tijd in gaat zitten. Foto’s uploaden, en vooral als internet weer langzaam is, vloeken.. hahahah  blog moet je wachten dat hij online staat.. en het verhaal schrijven.. Ik vind het erg leuk om te doen en niemand zegt dat het moet maar als je er eenmaal aan begint moet je het ook afmaken vind ik..maar het kost veel tijd.

Tussendoor zet ik ook veel foto’s op mijn facebook..Want in heel Disneyworld is er gratis Wifi..  dus mensen die ons nu gevolgd hebben en mij of Richard nog niet op facebook hebben kunnen zich aanmelden op onze facebook zodat ze ons via facebook ook kunnen volgen. Geen blog bij houden scheelt ons heel veel tijd.. Het is wel leuk en vooral om het zelf terug te kijken maar de herinneringen draag je toch ook altijd met je mee ..in je hart en in je ziel.. xx. Daar doe je het voor.

Hoop dat iedereen dat begrijpt. Maar wij willen echt iedereen bedanken voor het meelezen, meeleven en de leuke lieve grappige mooie reacties.

Dat waarderen we echt! Bedankt!!!

Nou, morgen een hele hele lange vlucht voor de boeg..maar dan na 16 uur vliegen zie ik mijn schatten van katten weer.. mijn navelstreng Nena en kroelliewoelie Cherry..ik mis ze wel.. x dankjewel Michael en Dylan voor het zorgen van de twee meisjes. x

 

Nu verder mijn koffer inpakken.. dat wordt weer een groot probleem net als elke keer.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..

 

11 opmerkingen:

 1. Als er mensen geïnteresseerd zijn in onze vakantie van september ?

  Check mijn facebook, https://www.facebook.com/richard.aarts.5), en wellicht ook via het Floridaforum.nl.

  De blog gaat niet "dood" hoor, indien nodig hele kleine updates.

  Gr.

  Richard

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt dat we weer hebben mogen genieten en kijken we vonden het elke dag een feest.
  Tegen dectijd als het weer gaat kriebelen dan kom er vast wel weer een blog gaat bij ons ook zo.
  Goede reis naar huis en we horen het wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet nog van jullie laatste dag .... En dan weer aftellen naar September :) :)
  Groetjes Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We want a blog .......we want a blog ! Geniet nog van jullie laatste dag ! En bedenk dat ik elke morgend voor mijn werk jaja 5 uur smorgens jullie blog met heel erg veel plezier las . Thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is weer voorbij gevlogen......maar jullie hebben alweer een volgende vakantie om naar uit te kijken en dat aftellen duurt niet zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb jullie blog weer met veel plezier gelezen, maar kan me voorstellen dat het een hoop tijd kost.
  Jammer dat er volgende keer geen blog komt maar wel begrijpelijk :) Ik ga jullie gewoon op facebook volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is weer snel gegaan. Maar... jullie kunnen ook weer snel terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat jammer zeg want jullie blog is toch wel heel leuk apart en vooral grappig.
  Leuke filmpjes enzo.
  Maar na september zullen jullie vast nog wel een keer gaan dus misschien bedenken jullie je dan.
  Bedankt voor het meelezen en een goede terugreis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat er niet geblogd wordt in September maar begrijp ook zeker wat je schrijft, het was fijn om nu met jullie mee te kunnen genieten, een hele fijne terugreis
  Mvg,
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele fijne terugreis en bedankt voor het bijhouden van de blog, vond het leuk!
  Begrijpelijk dat je in september niet meer wil bloggen, er gaat ontzettend veel tijd in zitten, en het moet geen "moeten" worden natuurlijk.
  Ik zal jullie even opzoeken op FB

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welkom thuis inmiddels weer, we hebben genoten van jullie blog en we kunnen inderdaad begrijpen dat het veel werk is maar is welmheel leuk om terug te lezen. Ga jullie ook op FB zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen