zondag 21 april 2013

Primium outlet, Seaworld, boordjeszaak Quiznos en Publix en Disney Epcot en Cici’s

 

Vanmorgen wat later opgestaan en wat medicijnen ingenomen.. migraine was nog niet helemaal weg. Dus begonnen met wat rustig winkelen. Wat uitverkopen winkels bekeken en ook natuurlijk de uitverkoop winkel van Disney bekeken in Primium outlet. Daarna doorgereden naar Seaworld want we wilde de show van Seamore and Clyde nog zien. De voorshow van deze show is ook erg leuk..

P1030951 (Kopie)P1030962 (Kopie)P1030963 (Kopie)P1030952 (Kopie)P1030953 (Kopie)

Een mime die mensen ‘voor de gek’ houdt en ze naar plaatsen stuurt.. naar de uitgang.. en kinderen dus zogenaamd in het water gooit.. dus echt een show naar mijn hart.. hahaha erg leuk. Kan ik uren naar kijken.. haahha

De show zelf is ook erg leuk. Super leuke show.

P1030956 (Kopie)P1030957 (Kopie)P1030958 (Kopie)P1030959 (Kopie)P1030961 (Kopie)

Nadat we de show hadden gezien gingen we weer weg uit Seaworld.. ons bevalt dat zo wel.. wat zien in een park en weer gaan..dat is een voordeel van overal een jaarkaart van hebben.  We hadden begrepen van ons reis - agent dat je goed kon eten bij quiznos en we zagen dat die er 1 zat bij Celebration. Dus zijn we daar naartoe gereden. Daar een heerlijk broodje tonijn op, we houden het nog even in de vis stijl.. (ja ik hou mijn benen wel bij elkaar.. de reuk hoeven we er niet bij te hebben.. hahaha GRAPJE) wel een stuk beter dan Subway.. prijs iets duurder maar wel lekkerder.

P1030964 (Kopie)

Nog even rond gelopen bij Publix en toen even terug naar het hotel. Er kwam een regenbui voorbij. We hadden er al 1 gehad van 5 minuten een paar dagen geleden maar deze duurt iets langer. Maar is niet zo erg.. even wat internetten op het hotel.. even nog bijkomen. Gewoon rustig aan. Wat we zo gaan doen weten we nog niet..hebben alle tijd..

Nou, we zijn dus nog naar Disney Epcot gegaan.. de Village People zouden er vandaag ook optreden en we waren wel erg benieuwd om die te zien. Het regende nog een beetje maar soms ook droog.. dus we gingen met de wagen het erop wagen. Gelijk naar de American Paviljoen gelopen waar ze zouden optreden. Er stond al een lange rij van mensen die ook voor het optreden kwamen. 

Ik vond dat ze nog geweldig konden zingen, en sommige hadden nog best wel een plat buikje.. Emoticon die tong uitsteektIk ken er eigenlijk alleen maar dat ene nummer van YMCA maar ze zongen ook andere nummers die achteraf ook wel wat bekend waren. Best leuk om weer eens te horen. We waren vergeten de fototoestel mee te nemen dus wat minder goede foto’s.. ik zat vooraan maar Richard natuurlijk niet.. die was niet zo brutaal, ik wrik me er gewoon tussendoor foto’s zijn genomen via de telefoon.. Ik had zelf wel wat filmpjes gemaakt met de ipod maar die staan op mijn facebook.. is moeilijk om te zetten naar blog.. maar hier wat foto’s en filmpjes.. was echt leuk om te zien.

IMAG0238 (Kopie)IMAG0239 (Kopie)IMAG0242 (Kopie)IMAG0245 (Kopie) 

Epcot Disneyworld! Medley

Nou, we hadden het wel weer gezien en ik mocht van Richard nog iets uitkiezen voor een bepaald bedrag.... dat mag ik elke keer tijdens onze vakantie.. en ik wist al wat.. Bij de flower festival van Epcot had ik al iets leuks gezien en nu waren we weer in Epcot en alleen dit hebben ze in Epcot.. De Flamingo! (ik noem het pinguïn, en Richard zegt steeds.. nee het is een flamingo.. hahahaha kijken wie het langste volhoudt.Ik weet al wie..  ) Met Mickey oren. Die hoort in de tuin maar kan dus ook voor de raam in een bloempot..want staat normaal met zijn poten in de grond in het zand.. anders blijft hij niet staan.. Die heb ik er ook bij gekocht met Mickey als tuinkabouterterttt…die vul ik dan met zand.  heb ik even zelf verzonnen dat dat ook gerust kan, voor de raam ipv in de tuin.. Ik vind hem zo leuk! Dus.. gekocht.. DANKJEWEL RICHARD. Nu kan er niet zoveel meer in mijn kofferttt. Dus nu oppassen met dingen kopen…

IMAG0246 (Kopie)imagesdownload,

Nou nu moesten we natuurlijk wel gaan bezuinigen en gingen we dus eten bij Cici’s pizza.. hahahah Malcolm en Chantal kennen dat wel. Bon voor tweede menu gratis hadden we nog.. We waren 12,70 dollar  SAMEN kwijt! Het is geen culinaire hoogstand maar ik ben maar 1.55cm dus hoog hoeft het niet elke keer..moet ik zo klimmen.. gewoon even je buik vol te krijgen is het wel leuk voor een keertje.pff wat een flauwe humor… hahaha Voor onbeperkt soep, pizza en salade en toetjes en drinken.. En je mag dus een grote beker drinken mee naar huis nemen.. niet echt naar huis.. niet het vliegtuig in.. maar naar je hotel.. duuuuuu…  Fooi hebben we natuurlijk wel gegeven.. want ze zijn daar ook nog aardig.

IMAG0247 (Kopie)

We hebben vandaag maar weinig gedaan.. lekker op ons gemakje.. maar dat is een keertje niet erg.. morgen willen we naar Disney Animal kingdom. Dat park bestaat dan 15 jaar. Er wordt dan van alles georganiseerd. Je weet met ons nooit tot hoe laat we blijven en wat we nog meer gaan doen.. is elke dag een verassing. Dat is vakantie.. ik hoop wel dat het morgen wat warmer is.. ik zou naar jullie warme lucht blazen.. jullie hoeven niet naar mij te blazen hoor, de koude lucht.... hahaha over een week krijg ik wel weer de koude lucht.. dus niet meer deze kant in blazen, hoeft niet.... ik voel volgende week wel weer de koude lucht. Maar dan zie ik wel weer de poesjes en Nena zal de eerste weken als een navelstreng als elektrische deken wel tegen mij aan liggen.. hahaha Cherry zal savonds op mijn schoot gaan liggen zodat ik geen drinken kan pakken.. Maar ik weet dat het goed met ze gaat dus daar hoef ik me niet druk over te maken. Dankjewel Michael en Dylan. x Wij gaan nog even een film kijken.. iets met 6 verklede mannen.. iets met een indiaan..bouwvakker.. cowboy en meer van die zooi.. .. hahahaha  Groetjes van Ep en Cot

5 opmerkingen:

 1. Was leuk he, de Village People! Wij zaten net achter jou en hebben flink mee staan swingen. Misschien zie ik jullie morgen nog in Animal Kingdom, ik ga er ook naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan idd naar AK , anja is te herkennen aan eem wit boy george hempje , ik aan een rood (zonder boy george)

   Verwijderen
  2. We gaan idd naar AK , anja is te herkennen aan eem wit boy george hempje , ik aan een rood (zonder boy george)

   Verwijderen
 2. Die pinguïn! !! Gewoon TE leuk :-D. Ik denk dat AK vandaag wel heel druk zal zijn want ik ben het al op verschillende blogs tegen gekomen. Maar veel plezier en ik ben heel nieuwsgierig hoe het was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. liedjes uit de oude doos zijn leuk, veel leuker dan tegenwoordig .leuk filmpje.
  blij dat het wat beter gaat met je, nog veel plezier daar !
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen