vrijdag 14 september 2012

13-9 Universal studio’s en Friday’s en reading

Vanmorgen was Richard vroeg wakker.. die had al gezwommen en balkon gehangen voordat ik wakker was. Bij mij begon de dag met hoofdpijn. Dus rustig aan gedaan en wat pillen achter mijn kiezen gegooid.. Ik neem weinig pijnstillers in en als ik die dus inneem werken ze wel. Na wat Cinnamon brood met Nutella ging het wel weer.

Op vakantie is het precies andersom dan op het werk, je denkt dat het pas woensdag is maar het is al donderdag..tijd gaat snel als je fun hebt.. op het werk denk ik vaak dat het al 12 uur is maar dan is het pas 10 uur.. (Ja Marco… dat roepen we heel de dag.. hahhahhaa)

Dus op naar Universal studio’s..rond 10.30 uur waren we er. Wederom weer geen hond te zien..die mogen ook niet naar binnen. gezellig zo rustig in het park..Richard ging gelijk naar de achtbaan rockit maar ik met mijn hoofdpijn ben lekker op een bankje gaan zitten.. wachtrij zou 5 minuten zijn maar was lopen en in de achtbaan zitten. De nieuwe attractie desmisable me .. geweldig leuk!

P1020485 (Kopie) P1020489 (Kopie) P1020490 (Kopie)

P1020492 (Kopie) P1020493 (Kopie) P1020495 (Kopie) P1020502 (Kopie)

P1020499 (Kopie) P1020503 (Kopie) P1020505 (Kopie)

Verder alles op ons gemak gedaan, de achtbaan de mummy totaal ook geen wachtrij zoals bij alles eigenlijk, echt geweldig zo rustig.

Het optreden van de Blues Brothers was weer geweldig, dit park vind ik een heel leuk park, straalt echt iets uit.

P1020507 (Kopie) P1020521 (Kopie) P1020512 (Kopie)

Die mensen moet het toch ook warm hebben in die pakken.. want het was weer heel warm vandaag.. snel de winkeltjes in voor de airco..hahhahaha goed excuus..hahahaha

P1020533 (Kopie) P1020534 (Kopie) P1020536 (Kopie)

Daarna lekker gegeten bij Fridays.. dat was weer heerlijk.. Richard ging naar ons appartement en ik ging nog even winkelen.. en liep terug naar ons appartement… maar.. er staat iets op mijn voorhoofd.. spreek mij aan.. ik liep met mijn tassen vol met spulletjes de winkel uit en toen sprak een vrouw mij aan.. dat ik ‘sprankeling’ om mij heen had.. dat ze normaal om een reading geld vraagt maar ze zag dat ik hulp nodig had.. dat er iets bovennatuurlijks om mij heen hing en dat ik een soulmate had om mij heen.. of er iemand die mij dierbaar was er niet meer was..?? enz enz.. en toen begon ze dat ik iemand ging ontmoeten die mij ging helpen om alles op een plek te krijgen.. of ik een wens had, dat ik die NU moest uitpreken en dan zou ze me helpen. Ik zei dat ik al gelukkig was, dat ik op vakantie was en dat alles al goed was. Ik moest nog een heel stuk naar ons appartement lopen en ze waren met z’n tweeen.. niemand verder in de buurt.. ik ben niet snel bang maar voelde me niet echt op mijn gemak. Toen begon ze dat ik 20 dollar moest betalen want ze had me wel op weg geholpen. Ik zei dat ik geen geld had, ze zei dat ik haar kon bellen.. ze zag dat ik mijn ipod vast had, ik liet zien dat het een ipod was en geen telefoon.. en liep gewoon door.. ik heb nogal vaart in mijn lopen en ze hielden mij niet echt bij.. vond het niet echt grappig. Heb haar telefoonnr. gekregen want ik moest haar bellen.. ben daarna snel naar een winkel gelopen en daar was Richard want die was mij toch tegemoet gereden.. Ik kan die mensen wel aan, ben niet snel bang, maar verder zie je daar natuurlijk geen mensen bij die achteraf winkeltjes.. laat me gewoon winkelen mensen.. sparkeling om je ogen ja… pffff…..  dus minder gekocht dan ik wou.. dankjewel mevrouw want dankzij jouw heb ik minder gekocht.. hahahahahahahaha Nu nog ff mijn email bekijken en op de bank hangen en naar bed.. was weer een dagje wel.. ge makt wa mee…

6 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een verhaal... Ik zou toch ook ff bang zijn. Goed van Richard om jou toch tegemoet te komen en de sparkelende Anja weer mee naar huis te begeleiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd of dit bericht aankomt. Nee dat opdringerige daar hou ik ook niet van. Zou me ook niet op mn gemak voelen. Ga je nog wel terug om verder te shoppen? Geniet van je vakantie, voor je t weet zit je weer in t vliegtuig, dus laat je vakantie niet verpesten.
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, je berichtje is goed aangekomen, bedankt !!!! :)

   Verwijderen
  2. Ik niet shoppen? Waaaa dat laat ik mij niet gebeuren. Ik ga nog wel terug want er zaten nog wel wat winkeltjes die ik wilde zien. Maar die zitten overal dus ik kan ook gewoon de winkeltjes aan de overkant van de weg nemen.. maar dan zul je altijd zien dat ze juist in dat ene winkeltjes waar ik niet ben geweest wel iets leuks hadden.. dus die moet ik toch zien..hahahaha Ik ben niet bang, kom van de boederij.. hahahaha Mij naaien ze niet..hahahaha Heb ook vakantie..hahahah Wat ons Marga zegt, boerka om.. maar is wel verrekte warm met 35 graden.. maar moet er iets voor over hebben om te shoppen.. hahahhaa en dat heb ik.. sparkeling Anja.. ja die zagen dollartekens.. maar die dollars gaan wel erg hard hier.. hahahahha vliegen net zo hard als tinkerbel uit mijn tas.

   Verwijderen
 3. volgende keer boeka om, ja engers heb je overal.....proberen op je gevoel te spelen...

  mooie achtbaan daar zeg,ziet er goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen