maandag 10 september 2012

Epcot bij rain, “het regent hier, en het giet-ar”

Wat we zo gaan doen weten we nog niet..Het is nu pas 6 uur smorgens.. hahaha moet nog aan de tijdsverschil wennen..

Vanmorgen nog lekker gezwommen, bij ons appartement in het zwembad,Dat heeft wel geholpen tegen de hoofdpijn. heeft ook nog een heel warm bubbelbad, echt super gaaf.. en je gelooft het niet, ook een sauna.. het was pas 6.15 uur toen ik ging zwemmen maar zelfs toen al te warm om in een sauna te gaan zitten.. maar wel grappig dat ze het hebben..ook een best groot fitness ruimte maar we lopen hier al genoeg dus daar me ook niet uitgesloofd. hahahaha vakantie..relax. Dus daar doen we nu niet aan. Niet met de tong op de grond. hahhhaa

Daarna terug naar hotelbeds en doorgegeven dat er dus niemand was langs geweest voor het internet, wat wel beloofd was. Ze zouden het nogmaals doorgeven. Nu zijn we net terug en er is nog niemand langs geweest.. dus nog steeds geen internet. Dat vind ik eerlijk gezegd niet echt netjes.Het is 3 uur dus ze kunnen nog wel komen.Maar verwacht ik eerlijk gezegd niet.

Vandaag naar Disney Epcot geweest. We waren er rond 10.30 uur. Nou, zo rustig hebben we het nog nooit gezien, konden de auto vooraan parkeren en zelfs bij Soarin waar normaal wel altijd een wachtrij staat konden we er binnen 10 minuten erin. Zelfs voor ons is het extreem rustig. We hebben daar ook wat gegeten.

P1020226P1020227P1020231P1020243

P1020248P1020245

En toen begon het te regenen.. niet echt fijn..Maar dat kan natuurlijk altijd even gebeuren. P1020249

Maar als je dan even gaat schuilen voor de regen dan wordt je in Disneyworld gelijk vermaakt met drum muziek.. erg leuk hoe ze dat weer doen.

Maar ik (Anja) begon te bibberen en schuim op mijn bek te krijgen en dat betekent.. SHOPPEN.. hahahahaha dus rond 13.00 uur zijn we naar Prime outlet gegaan, daar zitten wat uitverkoopwinkels.Ook van Disneyworld…

Daar natuurlijk al wat dingen gekocht want zonder tassen naar buiten kan niet..hahaha en nog even bij Supermarkt Publex lenzenvloeistof gehaald , die is hier de helft goedkoper dan in Nederland, aangezien ik niet tegen andere lenzenvloeistof kan moet ik deze speciale hebben..en wat andere leuke hebben dingetjes gekocht bij publix, dat is niet zomaar een supermarkt net als in Nederland, daar kan je dus echt ook kleding kopen, make-up enz enz.. zelfs bruidstaarten hebben ze...Te gek om te zien wat ze allemaal hebben.. je kijkt weer je ogen uit.

Nu is het iets over 3 uur en we zien wel wat we zo gaan doen.. lekker relax.. daar is de vakantie voor en dat doen we wel..Nou, we hebben nog even gezwommen bij ons appartement. Lekker het hele zwembad en bubbelbad voor ons alleen. Even een uurtje een plons in het water. Daarna lekker vertrouwd gegeten bij Logan’s, dat is toch echt lekker eten. Was echt weer smullen.

P1020250P1020252P1020251

Ook even wat foto’s gemaakt van onze auto..Chevy Spark. We hoeven geen grote bak, die konden we ook wel kiezen,die stonden er wel tussen maar ik hou van een leuke kleur.. en deze auto is lekker pittig en valt op tussen de standaard gewone big auto’s. En alles zit erop wat je nodig hebt, zoals airco, maar dat is standaard hier. En wat Richard belangrijk vind wat erop hoort te zitten heeft deze auto en ik viel voor de kleur. Oja heeft ook een stuur..belangrijk..hahahaha Dus waarom big doen als het niet hoeft?

P1020254P1020255P1020256P1020257

Nu nog ff lekker in bad met Lush! En we hebben wat pina colada gehaald en gaan lekker bank hangen en lekker wat chips knauwen en drinken.. Op de tv kan Richard de films afspelen die hij heeft dus dat wordt weer gezellie.. Hallleeekes..

 

1 opmerking: