woensdag 19 september 2012

Seaworld, Krispy Kreme, Chili’s en Dollar tree en Primium

Vanmorgen weer heerlijk uitgeslapen.. wakker geworden wanneer je zin hebt, dat is juist vakantie. En ff een rondje gereden… gasse met die bak..

leuk filmpje..

 

Eerst boodschappen gedaan en toen naar Seaworld gereden. Weer voor de verandering.. niet druk. Heerlijk.

Waterattractie.. samen 1 bootje.. hahahaha kon gaan zitten waar je wou.. geweldig.. zomers zal het er druk zijn. Lache man.

Kwam er wel kletnat uit.. hahaha maar even wat rondgelopen en zo opgedroogd.

P1020897 (Kopie) P1020899 (Kopie) P1020894 (Kopie) P1020891 (Kopie)

Malcolm en Chantal waren ook onderweg en we wisten dat we met onze jaarkaart ze korting konden geven op de entree dus even naar de ingang.. dat is toch mooi meegenomen.. why not.

En ze hadden leuke brillen bij dus die moesten we even op.. brilapen genoeg in het park..hahahahaha drie wijze uit het oosten..

P1020900 (Kopie)

Daarna gezellig rond gelopen.. er is genoeg te zien en te beleven in dit park.

P1020903 (Kopie) P1020907 (Kopie) P1020912 (Kopie) P1020925 (Kopie)

P1020926 (Kopie) P1020930 (Kopie) P1020932 (Kopie) P1020928 (Kopie)

Maar ja .. toen begon het te regenen.. en daar houden we niet van…

P1020933 (Kopie)

Malcolm en Chantal bleven in het park want die hadden betaald voor heel de dag en in Orlando is het altijd maar een kleine bui, maar wij wilde graag de donuts bij ons in de buurt gaan uitproberen en doen vaak ook maar een halve dag park.. dus wilde toch weer gaan.. dus wij gingen weer..

We hoorde via USA Fun, waar we onze vakantie geboekt hadden dat langs ons appartement Cane Island je goede lekkere donuts kan eten.. aangezien mijn kleren nat waren had ik ook geen zin om ergens aan een tafeltje te gaan zitten eten met de airco op stand –25 graden wat ze hier gewend zijn.. dus zijn we naar Krispy Kreme gereden… keuze is reuze.. ik kon gelijk niet kiezen.. en niet duur! Ik kocht er 3..in ons appartement opgegeten.. met choco vulling en choco erop.. en creme vulling.. na 2 zat ik vol.. Wat zijn die geweldig! Choco liep er gewoon uit en donut was nog warm.. wat geweldig!!! Echt voor herhaling vatbaar. Heerlijk!!! mmmmmmm

P1020934 (Kopie) P1020935 (Kopie)

Richard is nu zwemmen want het is weer hot en de sun is shinning .. dus zo gaan we weer op pad..vindersssss.. dus ik ga hem die pool uit trekken..

Om de ekkert zit Chilli’s bij ons appartement en die hadden we deze vakantie nog niet gehad, Chilli’s is ook 1 van onze favoriet om te gaan eten.. en idd.. weer erg lekker.

P1020938 (Kopie) P1020939 (Kopie)

Daarna kwamen we langs de dollar tree.. dus remmen en afslaan.. niet langs gereden maar naar binnen met die handel.. hahahaha weer leuke dingen gekocht.. want alles is maar 1 dollar.. echt geweldig..hahaha echt leuk.

Daarna nog naar Primium gegaan.. weer naar de Disney uitverkoop winkel.. elke keer hebben ze toch weer andere dingen.. helaas geen kerstballen meer..niet alle balle verzamelen.. maar wel natuurlijk andere dingen.

Dus geshopt.. en nu lekker op de bank.. Red lights gaan we kijken.. leuk! Heerlijk vakantie.. Geweldig. Morgen weer lekker uitslapen en we zien wel wat we doen.. wie weet misschien eerst lekker zwemmen en dan een parkje of niet.. of twee.. of shoppen.. we zien wel… Daar is vakantie voor.. niks hoeft.. haleeekes..

3 opmerkingen:

 1. Kijk zo hoort het nou. Dit is hoe vakantie hoort te zijn. Doen waar je zin in hebt en niets hoeft.
  Jullie zijn lekker bezig!!
  Geniet zo lekker verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is nou vacantie Niks moet alles mag.
  Daar houden wij nou ook zo van

  BeantwoordenVerwijderen