vrijdag 28 september 2012

Donderdag 27-9-12 Disney Epcot, Prime outlet, Dollar Tree, TGI Friday’s.

Vanmorgen begonnen ze al vroeg met de cirkelzaag en grasmaaier hier langs de weg te snoeien..maar ik maakte me te al zorgen om mijn koffer of ik al mijn spullen er wel in kreeg dus mijn bedoeling was toch al om er op tijd uit te gaan.. Dus er op tijd uit en lekker ontbijt gehad en aan mijn koffer begonnen.. en kijk eens.. een berg..

koffer

Maar goed.. we zien wel.. Richard werd eindelijk ook wakker en hij had nog wel wat plek in zijn koffer.. dus daarna eten bij de mac en doorgereden naar Disney Epcot. Ik heb wat foto’s gemaakt met mijn Ipod.

epcot9 epcot8 epcot7 epcot2 epcot6  epcot5 epcot13 epcot17 epcot11

Ik heb nog tegen mijn zus gezegd dat Monica en Bram hier gerust kunnen trouwen met een mickey hoedje op.. dat dat best mensen doen.. kijk maar.. hier is niks te gek..

epcot16

Niemand die je dan uitlacht hoor..

Verder is Epcot gewoon erg mooi….

P1030276 (Kopie) P1030279 (Kopie) P1030286 (Kopie) P1030288 (Kopie) P1030285 (Kopie) P1030300 (Kopie) P1030312 (Kopie)

Verschillende landen die nagebouwd zijn, nu was het ook food and wine festival en kon je (tegen betaling) wat proeven van verschillende landen… ook griekenland dus wij stonden wij de gyros wat te snuiven.. want dat is wat we hier wel missen.. dat kennen ze hier niet.. maar voor heel veel geld kreeg je maar twee hapjes.. dus volgende week zitten we wel weer bij de griek in Nederland..hahahaha

Nou, Daarna even in Japan wat gekocht … daar hadden ze veel van Chococat.. waaaaaa. Die vind ik zoooo leuk..

epcot14 epcot18

Dat was Epcot… Doorgereden naar de DQ waar Richard een ijsje gegeten heeft… ik nog even een winkeltje bekeken maar niks gekocht.. daarna doorgereden naar Prime naar de outletwinkel van Disney waar ik toch wel weer iets gekocht heb.. Nog even afkicken bij de dollar tree en daar nog wat leuke kaarten gekocht.. en bijna jankend de winkel uit gegaan.. die ga ik missen.. maar om de hoek bij mijn huis zit straks den action.. lijkt er een beetje op.. net zo’n rotzooi zegt richard..  en toen gegeten bij TGI Fridays…daar hebben ze posters en dingen van popsterren hangen.. en ja hoor.. BOY GEORGE.. Culture Club hing er tussen!

tgifriday

En het was er druk, de mensen waren er aardig en vrolijk.. dus wat wil je nog meer.. maar dat kan natuurlijk niet anders met zo’n man aan de muur.hahahaha

Laatste avondmaal in Orlando….

tgifriday1

Nou, nu nog even kijken hoe ik de koffer dicht krijg want er is wel wat bijgekomen..haahaha en daarna zelf de koffer in..

Dankjewel voor het meelezen met de blog.. en de leuke reacties.. van de laatste dag schrijven we niks meer.. dan zijn we al thuis.. Nogmaals allemaal bedankt.. erg lief. X

Usa fun vac., ook erg bedankt.!

Het was erg leuk om reacties te krijgen via mail, facebook en via de blog.. morgen (vrijdag) vliegen we usa time om 2 uur ‘smiddags terug en landen we zaterdag rond 7 uur smorgens Nederlandse tijd… Thanks allemaal.. en we gaan zeker weer snel terug!!! Afgesproken! Bedankt. We hebben een super leuke vakantie gehad..

Groetjes van Richard en Anja

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat het er weer op zit......tijd gaat snel he? Waren leuke foto's allemaal!!
  Goede terugreis.

  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, je koffer niet dicht krijgen, maar toch nog spullen erbij kopen!!
  Alvast een goede reis, jammer dat het er al weer op zit, het is weer voorbijgevlogen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mocht je nog terug gaan naar Orlando wat waarschijnlijk wel gaat gebeuren zit er een lekkere Griek in Orlando downtown. De Greek corner! Het is koetsjes anders als bij ons maar erg lekker. Ik vond het erg leuk om mee te lezen en wens jullie een goede terugreis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog een ander leuk Grieks restaurant, Taverne Opa.
  Jammer dat jullie vakantie er al weer opzit, jullie hebben veel gedaan en lekker genoten.
  Ik vond het leuk om mee te lezen. Op naar de volgende vakantie, haha.
  Groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen