zaterdag 15 september 2012

Disney Blizzard Beach, Seaworld en Texas roadhouse en Downtown Disney.

Vanmorgen lekker op ons gemak gegeten en even bekeken wat we wilde gaan doen.. Ik zag een foto van Boy George in het zwembad en ik wilde ook gaan zwemmen..

Dus op naar Disney Blizzard Beach.. we konden onze auto vooraan parkeren.. weer geen zak te doen.. Jan was er ook niet.hahaha

P1020538 (Kopie) P1020539 (Kopie)

Heel maf maar wij waren er vroeg.. zelfs wij moesten wachten totdat het park open ging.. zijn we niet gewend.. volgende keer dus maar eerst ff gaan winkelen ofzoiets voordat we naar het waterpark gaan als we zo vroeg er zijn… mijn idee.. who else?

P1020540 (Kopie) P1020543 (Kopie)

Gelijk onze drinkbekers vullen zodat we heel de dag gratis konden drinken.

P1020544 (Kopie) P1020545 (Kopie)

We zaten weer op onze oude vertrouwde plek waar we altijd zitten, vaste bad gasten.. en op naar de Lazy river.. want dat noem ik nou VAKANTIE.. gewoon lekker liggen en niks doen.. boekje lezen.. zwemmen en wat mensen kijken.. vooral in een waterpark is dat leuk!

P1020546 (Kopie) P1020547 (Kopie) P1020548 (Kopie)

P1020549 (Kopie) P1020550 (Kopie) P1020551 (Kopie)

Ik zelf vind dit het leukste waterpark wat er is.. thema is dus sneeuw..overal hoor je ook kerstliedjes.. op het werk tegenover mij zit ook iemand zomers altijd kerstliedjes en kerkliedjes te zingen dus ik ben heel het jaar in de stemming voor dit park.. hier hoor je dus ook jingel bels.. hahahhahaha

P1020552 (Kopie) P1020554 (Kopie) P1020556 (Kopie) P1020571 (Kopie)

Richard is rond gaan lopen maar aan die flauwekul doe ik niet, ik ga lekker zitten en de beker vullen met drinken en lekker een boekje lezen.. ik ben deze keer geen glijbanen afgegaan.. heb met een stoeltje in de watergolven gezeten met mijn voetjes.. heerlijk.

P1020577 (Kopie) P1020578 (Kopie) P1020579 (Kopie) P1020580 (Kopie)

Maar ja, van dat zitten en mensen kijken krijg je toch wel honger.. en bij Disney hebben ze alleen maar een vette hap.. en ik weet wel dat ik niet mager ben.. maar probeer wel een beetje die vette hap te vermijden..Heb genoeg moeite gedaan om dit gewicht te krijgen dus wil niet terug bij af… hoe lekker het ook is al dat vet eten.. Dus zijn we gegaan en een broodje gegeten bij Subway.. dat is buiten Disney.. en langs Subway liggen natuurlijk ook altijd winkeltjes.. in Orlando stikt het van de winkeltjes.. zijn vaak al smorgens om 7 uur open tot laat… dus shop till you drop..hahahaha dus nog even gewinkeld.. en toen..

Werd het Seaworld.. maar omdat het even geregend had was het bloed en bloed heet…

 P1020595 (Kopie) P1020597 (Kopie)

Ik werd echt bevangen door de warmte.. ineens dacht ik dat ik geen lucht meer kreeg en knalde mijn hoofd uit elkaar.. mijn hart ging tekeer.. dus een klein winkeltje in maar daar kon ik niet zitten, de airco stond daar ook niet zo hoog, hing wel tegen het plafond dus hoger kon niet, maar stond niet echt  koud.... zag zwart voor mijn ogen.. dus snel naar een restaurant.. Ik dacht echt dat het niet meer ging.. dus daar met mijn kop op tafel gelegen en even rustig proberen te ademen.. soort hyperventilatie kreeg ik.. dood eng.

Richard is even de toren in gegaan.. liefst wil ik dan gewoon alleen zijn..er zaten wel meer mensen in dat restaurant maar toen ze mij zagen liggen met mijn kop op tafel hadden ze al geen honger meer dus ik was alleen.. hahahaha boeie.. trek me daar niks van aan.. laat me maar ff .. dat is het beste.. niet praten.. ook iets unieks.. ik niet praten.. gewoon me met rust laten.

P1020605 (Kopie) P1020606 (Kopie) P1020608 (Kopie) P1020607 (Kopie)

Het bleef warm en erg benauwd dus we hebben gelijk Seaworld weer verlaten dus na een half uur gingen we weer... Richard heeft drank gehaald bij ABC voor vanavond of een andere avon, en een ijsje gekocht en ik ben een grote winkel met airco ingegaan want ik was misselijk en had ff geen zin in een ijsje.. ja dat zegt wat, dat ik geen zin had in een ijsje..hahaha en daar weer het 1 en andere gekocht..

P1020611 (Kopie)

We willen misschien straks nog naar de avondshow van Epcot maar even kijken hoe ik me voel.. gaat al een stuk beter.. misschien vannacht een slaaptablet nemen zodat ik beter slaap .. dus wie weet wordt de blog nog aangevuld met wat we nog gedaan hebben.. we gaan zowiezo straks ff lekker ergens eten.. nu ff rustig aan.. even in de airco zitten..die staat hier hoog, ook tegen het plafond..hahahaha

We hadden besloten om naar de nieuwe Texas Roadhouse te gaan. Toen we hier in Orlando in maart 2012 er waren zagen we dat er een nieuw restaurant gebouwd werd. Wij waren nu benieuwd wat het was en hadden al gehoord dat je er goed kan eten.. ik als Nederlander had al wat kortingboekjes gevonden op de supermarkten en daar stond al een bon in van de Texas Roadhouse dat je een gratis voorgerecht kon krijgen, gebakken uien.. en die kennen we van Outback.. dus er naartoe.. gratis..laten we niet lopen..hahahaha

P1020612 (Kopie) P1020613 (Kopie) P1020615 (Kopie)

Het leek er binnen erg veel op Logans met pinda’s die je kreeg.. en brood als voorafje.. we hadden ook chilli besteld.. gelukkig hebben we ieder een eigen slaapkamer dus hebben we vannacht geen last van elkaar..hahahaha Eten was heel lekker, lekker mals, Richard had spare ribs en ik biefstuk.. heerlijk was het.. en heel veel..Glas met drinken was nog niet half op want je krijgt halve liters en de volgende stond er al… dat zouden ze in Nederland ook moeten doen met die kleine innie minnie glaasjes cola…

 P1020617 (Kopie) P1020618 (Kopie)

We hadden echt veel.. te veel.. gegeten en dat moesten we er verplicht echt even vanaf lopen.. dus naar Downtown Disney.. het was gezellig druk.. het is hier vrijdagavond en dan is er veel live muziek.. erg leuk.

Te weten dat Boy George ook hier eens opgetreden heeft.. ja, toen was het ook druk.. hahahahahha

 P1020623 (Kopie) P1020626 (Kopie) P1020633 (Kopie) P1020635 (Kopie)

Daarna terug naar ons appartement gereden en nog even gekeken of ik nog ff een reading kon krijgen, Richard zegt dat hij nog wel ff iets voor wil readen uit zijn Suske en Wiske.. vraagt ie maar 5 dollar voor.. nou dat is lief he? hahahhaha  Nog even een spannende film kijken.. zonder een zak chips want ik zit nog vol van het lekker eten.. ik denk ook niet dat ik die film helemaal af zal kijken.. maar who cares? het is vakantie.. doen wat je wilt.. Groetjes en bedankt voor het meelezen en reageren.. tot morgen!

3 opmerkingen:

 1. Ja als t zo net heeft geregend is het inderdaad erg benauwd. Ik heb daar dan ook altijd last van. Voor de komende dagen ga ik het weer in Atlanta ervaren bij Sixflags dus ik hoop een beetje betere luchtvochtigheid.
  Ik blijf jullie natuurlijk wel gewoon volgen...;-)
  Voor straks nog veel plezier gewent mogen jullie nog naar een showtje of zo gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt warm daar dus, pas je een beetje op ?
  maar het ziet er verder allemaal erg leuk uit vooral een waterpark met sneeuw.
  is de fles drank op?
  groetjes daar XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks alles zijn jullie lekker bezig,zo volhouden

  BeantwoordenVerwijderen